Браво! ДЮШ на Пирин забрани цигари,алкохол,татуировки и естравагантните прически!

Ръководството на ДЮШ на Пирин Благоевград забрани пушенето,алкохола,татуировки и естравагантни прически. Ето и официалната позция на клуба.

"На вниманието на родителите и футболистите от ДЮШ на Пирин!

Ръководството на академията държи талантите ни да бъдат развивани не само като футболисти, но и като личности. Изискваме нашите деца да бъдат дисциплинирани, отговорни и неподвластни на пороци. Работим всекидневно в тази насока и държим на ценностите.

За съжаление, напоследък все повече зачестява употребата на никотинови продукти (снус, цигари и тн). В тази връзка искаме да обявим: Ръководството на ДЮШ на Пирин категорично забранява употребата на: цигари, марихуана, снус, алкохол, всякакви никотинови и упойващи продукти. Не позволяваме на нашите футболисти татуировки и екстравагантни прически.

При нарушаване на тези правила, ще налагаме незабавно изключване от Академията, независимо от качествата на дадения футболист.

Държим на дисциплината и сме убедени, че само с нея, талантите могат да станат качествени футболисти!

Знаем обаче, че ползотворните резултати са в следствие на екипна работа. Нужно ни е съдействие от родители, педагози и заобикалящата среда, в която са нашите кадри. Нека всички заедно приемем като мисия успешната реализация на талантите ни, не само на футболния терен, но и в живота.

Славната емблема на Пирин задължава и всички, които я носят, имат отговорност да я пазят и прославят!

С уважение,

ръководството на ДЮШ на Пирин " - се казва в позицията публикавана на официалната страница на академията на Пирин.