Борислав Цонев

Боби Цонев на крачка от Черноморец Одеса

Борислав Цонев е пред трансфер в украинския Черноморец Одеса, а единственото условие е халфът да разтрогне настоящия си договор с Левски. Българският национал ще премине в Украйна със свободен трансфер. 

Боби Цонев отказал оферта от Украйна

Халфът на Левски Борислав Цонев е отказал да бъде трансфериран в Украйна. Решението му е вбесило мажоритарният собственик Наско Сираков и треньорът на сините Станимир Стоилов.

Боби Цонев получи наградата си за №1 за август

Халфът на Левски Борислав Цонев получи наградата си за Футболист на август. Той спечели вота с 9 гласа. Втори с шест глава остава Юрген Матей от ЦСКА, трети с четири гласа е Мартин Камбуров, а Дориан Бабунски има един.

Боби Цонев: За миг забравихте дали сте българи или датчани!

алфът на Левски Борислав Цонев бе изключително съпричастен след случката с Кристиан Ериксен по време на срещата между Дания и Финландия на Евро 2020. По време на двубоя полузащитникът падна на земята и загуби съзнание,

Турски отбор със сериозен интерес към Боби Цонев

Завръщането на Боби Цонев не е останало не-забелязано и в чужбина. Според медиите в Турция изявите му в оставащите мачове на „сините" до края на първенството ще бъдат следени и от местни тимове, пише "Мач Телеграф".