Банско се раздели с Ели Маркес

Управителният съвет на ФК Банско взе решение да освободи старши треньора Ели Маркес. На извънредно заседание УС на клуба разгледа досегашните резултати на мъжкия отбор от първенството на Югозападната трета лига.

"Направихме много добра селекция. Изплащаме заплатите и премиите навреме. Обаче на практика не се получават очакваните резултати. В момента сме 12-и с 11 спечелени точки. Това бе и причината да се разделим с досегашния старши треньор Ели Маркес. Последният показа разбиране и като възпитани хора се разделихме като приятели", заяви Георги Бенин от УС на Банско.

"Нормално е, като не върви отборът, да се търсят промени, а при нас започват от старши треньора. Отборът на Банско ще бъде воден от Боби Галчев, който е известен футболист в страната и ще продължава да бъде играещ треньор. Радващото е, че вече тренировки подновиха контузените Борислав Хазуров и Димитър Стоев. Хазуров ще вземе участие в мача от междинния 11-и кръг в сряда срещу Рилски спортист в Самоков, а участието на Димитър Стоев е под въпрос", каза още Бенин.