Балкан гостува утре на Марек след 10 поредни победи

Марек приема Балкан (Ботевград) във важен мач от първенството на Югозападната Трета лига, група 1. Двубоят е в събота от 14.00 часа на стадион „Бончук“ в Дупница. Срещат се първият и вторият във временното класиране.

„Подхождаме с уважение към всеки противник. Подготовката ни за предстоящия мач е като за всички останали. Целта също – победа. Ще бъде интересно. Важното е ние да покажем това, което можем“, коментира треньорът на дупничани Танчо Калпаков, чийто отбор е водач в подреждането. 

Съперникът от Ботевград обаче се намира в бясна серия, като играещият им президент Иван Редовски преброи 10 поредни успеха за своя тим. От тях 7 са поредните победи в първенството.

„Изправяме се срещу Марек с амбиция за победа. След 10 поредни победи за първенство и купа, така че имаме нужното самочувствие и смятам, че ще се противопоставим. Пожелаваме си не красива, а печеливша игра“, заяви пред БотевградНюз Редовски пред Largoto.bg

Балкан е втори в класирането с 28 точки, но е изиграл два мача повече от Марек (32 т.) и три повече от третия в таблицата Чавдар (Етр) (27 т.).Съдия на мача ще бъде елитният рефер Димитър Димитров, с помощници Георги Минев и Стоян Кисьов.