Антъни Иванов се закани люто на федерацията по плуване

Антъни Иванов отправи люта закана към част от ръководството на плувната ни федерация. Бившият плувец на ПК Вихрен Сандански излезе с изявление във връзка с обжалването на решението на УС на централата за лишаване от състезателни права за 3 години и глоба от 2000 лева.

„Доста хора ме питат какво става. Затова сега ще отговоря. Аз също съм объркан какво се случва. За мен е абсурдно собственият ти олимпийски комитет и плувна федерация да ти забиват нож в гърба и да се опитват да те изкарват човек, който не си, целейки да ти съсипят психиката и никога повече да не им се пречкаш. 99.9% от хората на моето място досега щяха да са се пречупили. Аз лично влизам сега да направя 100х100. Просто не могат да си представят хората, които са зад този целия театър, какво ги очаква оттук нататък. Аз съм адски злопаметен човек. Не може да помагам на всички в българското плуване цял живот и накрая всички да са срещу мен, защото съм един от най-добрите ни плувци. Това е адски смешно, грозно и БЪЛГАРСКО.

Не знам защо сме толкова злобни и лоши като народ, но затова оттук нататък само ще минавам като танк през всичко и всички. До там успяха да ме докарат и ще напомням всеки път, че Те НЕ СТАВАТ. Те много добре знаят кои са. Хора, които вземат пари под масата, за да провалят животите и кариерите на хората, които са правили това цял живот. Жив пример са 3-те момчета, които са все още с “ВРЕМЕННО СПРЕНИ ПРАВА”. Знаете ли какво значи това? Това значи, че все още не е взето окончателно решение. Вече минаха 2 години и половина оттогава.

Не ме търсете за помощ, защото каквото почукало, такова се обадило. Всички мълчаха и продължават да мълчат. Клубове, съотборници, национали, телевизии, медии и т.н. Видял съм само негативни неща, но едва ли ще съборите Антъни Иванов някога. Пожелавам ви успех все пак“, написа плувецът във Фейсбук.