Владимир Димитров:Резултатите вече не ни интересуват,ще дам шанс и на юноши

Струмска слава (Радомир) победи с 2:0 Бдин (Видин) в поредния кръг от Втора лига. Ето какво каза старши треньорът на радомирци Владимир Димитров в интервю пред официалния сайт на клуба:

-Господин Димитров, доволен ли сте от победата?
-Доволен съм, макар че още през първото полувреме трябваше да водим минимум с пет гола, защото ударихме две греди, вратарят на гостите направи две спасявания. Създадохме доста положения, просто показахме, че сме доста по-добрият отбор.

-Говорихме преди мача, че такъв двубой срещу аутсайдер може да се превърне в много труден, ако не се подходи сериозно?
-Цяла седмица преди мача точно това ни беше основната тема – да не подценяваме ситуацията. Най-важното беше чисто психологически как ще влезем в мача. Колкото и да им говоря, ако самите момчета не осъзнаят, че мачът е важен и отговорен, приказките не вършат работа.

-Какво ви предстои от тук нататък?
-След тази победа вече спокойно мога да кажа, че последното нещо, което ще ме интересува до края на сезона са резултатите. Ще изпробвам различни видове схеми, футболисти на други постове. Искам да си изясня картината за следващия сезон. Още отсега в оставащите кръгове до края на настоящия сезон ще тествам всичко, за да преценя кой ще ми свърши работа и какво трябва да подобрим през лятото. Например във втори мач използвам Стелиън Георгиев като централен нападател и ето, че вкара гол срещу Бдин. Искам точно такива промени и експерименти да опитам в оставащото време до края на шампионата. Искам да подготвя отбора за следващото първенство.

-Това означава ли, че ще дадете шанс и на по-млади футболисти?
-Абсолютно. Ще използвам и резервния вратар, който досега не е пазил. Ще дам шанс на всички момчета.