Юношите на Пирин Бл с две загуби от Септември в Елитните групи

Юношите на Пирин Благоевград претърпяха две загуби от Септември София като гост в срещи от 8-ия кръг  на двете Елитни групи.

Най-напред в събота тези до 19 години загубиха в столицата с 2:3, след като 8-та минута вече водеха с 2:0. Точни за Пирин бяха Емилиян Христов и Ивайло Михайлов, но след това домакините направиха пълен обрат с попадения на Йордан Тодоров, Христо Киров и автогол на Константин Митев. Орлетата на Васил Петров доиграха мача с човек по-малко. Емилиян Христов се контузи, а вече бяха направени всички смени. Юношите на Пирин бяха без петима основни футболисти, които бяха с мъжкия отбор за гостуването на Дунав. В класирането Пирин е на 7-мо място с актив от 13 точки, а Септември е 3-ти със 17 пункта.

При юношите до 17 години орлетата на Венцислав Гочев загубиха от същия съперник в София с 0:1. Единственият гол в срещата реализира Николай Манчевски през първото полувреме.  И тук орлетата завършиха мача с човек по-малко след червен картон на Борис Ейков в края . В класирането положението на Пирин никак не е розово - само две точки в 8 мача и предпоследно място.