юбилей

Емил Велев със специален подарък за 60-годишния си юбилей!

Легендата на Левски  и настоящ треньор на Вихрен Сандански Емил Велев получи специален подарък по случай 60-ия си рожден ден. Това се случи преди началото на контролата на неговия Вихрен и Надежда Доброславци.

Христо Ристосков на 50 !

Бившият ни топрефер Христо Ристосков празнува 50-годишен юбилей днес. Ристосков, който бе и сред международниците на ФИФА, е събрал цялата си фамилия в Австрия.

Братята Иван и Венцислав Петрови на 70 години!

Две истински легенди на Марек празнуват кръгла годишнина днес. Близнаците Иван и Венцислав Петрови са родени на 19 март 1951 г. в София. Юноши са на Левски, а най-големите си успехи постигат с екипа на Марек.

Димитър Бербатов на 40!

Днес 40 години навършва рекордьорът по отличия в класацията за Футболист на годината в България Димитър Бербатов. Големият голмайстор е роден на 30 януари 1981 г.

Спорт Вилаж на 5 години(СНИМКИ)

Детската футболна академия "Спорт Вилаж" от Сандански стана на 5 години. Създателите -братята Методи и Йордан Тушеви отбелязаха годишнината със специален детски празник в южния град.

Йордан Мурлев на 60!

Днес един от емблематичните футболисти на Пирин Благоевград през годините - Йордан Мурлев става на 60 години. Един от многото тръгнали за Пирин от родното Марикостиново.

Мартин Тошев с юбилей в Казахстан!

Бившият голмайстор на Пирин Благоевград и Септември Мартин Тошев става днес на 30 години. Голмайсторът от село Крупник ще празнува обаче в Казахстан. Вече втори сезон той е футболист на местния Жетису Талдикорган.