Тони Тасев

Турци напират за Тони Тасев

Турският футболен клуб Коджаелиспор проявява интерес към лявото крило Тони Тасев от Славия, съобщава местното издание "Йозгюн Коджаели".

Тони Тасев подписа за три години със Славия

Славия привлече Тони Тасев. Договорът на 27-годишното крило е за три сезона, съобщиха от клуба. Тасев, който за последно носи екипа на Монтана, е първото ново попълнение на "белите" през лятото. 

Тони Тасев с успешна операция ден преди Коледа

Нападателят на Монтана Тони Тасев се подложи на операция от херния ден преди Коледа. Оперативната намеса бе планирана, за да може бързакът да бъде на линия за старта на подготовката на отбора си.

Монтана без Тони Тасев срещу ЦСКА-София

Резултатите от изследванията за COVID-19, направени в четвъртък на футболистите, треньорите и служителите на Монтана, са отрицателни, съобщиха от стадион "Огоста".

Тони Тасев подписа нов договор с Монтана

Два дни преди баража за влизане в Първа лига с Дунав Русе,тимът на Монтана преподписа с ключов нападател. Тони Тасев удължи договора си с още една година,пише Кotasport.com.

Иван Михов и Тони Тасев остават в Монтана

Капитанът на Монтана Иван Михов и крилото Тони Тасев остават на стадион „Огоста”. Двамата бяха пращани в различни отбори от Първа и Втора лига, но те ще продължат да носят екипа на монтанци и през новия сезон.