Талант от Кресна: Ще подобря формата си

Крилото на ЦСКА-София Кирил Десподов бе героят за своя тим при гостуването на Локомотив Пловдив. Той отбеляза единствения гол в мача и донесе ценни три точки на “армейците”. След срещата той призна, че не се намира в оптимална форма, но работи по въпроса да я подобри.

“Миналата година повече заслужавах шампанското за играч на мача. Най-важното е, че спечелихме. Локомотив не успя да създаде никакви положения пред нашата врата, а ние се наложихме с 1:0. Резултатът не е важен, а важните са трите точки. Всеки ден се боря да се доказвам, но треньорът решава кой да играе. Може би не съм в най-добрата форма, но ще я подобря”, обеща Десподов.

Роденият в Кресна национал коментира и грозните сцени с нахлуване на фенове на двата отбора на терена на стадион “Локомотив”.

“Подобни неща не бива да се допускат. Те не са приятни и не говорят добре за българския футбол. Иначе те не се отразяват особено на нас футболистите. Ние просто се прибрахме в съблекалнята и си поговорихме какво трябва да променим в играта си”, допълни футболистът.

Пър