Таекуон-до

Три златни медала за Фолкън от турнира в Плевен

Благоевградският Таекуон-до клуб "Фолкън" спечели 3 златни медала от второто издание на Националния детски турнир по Таекуон - до ITF за Купа „Плевен". Общо 30 деца от Благоевград участваха в проявата.

След лагер в Благоевград, националите по таекуон-до заминаха за КНДР

Националният отбор на България по Таекуон-До ITF  отпътува сутринта за Северна Корея, където в неделя започва Световния шампионат за мъже и жени. Надпреварата ще бъде в Пхенян, а родната група е от 20 човека.

Националите ни по Таекуон-До ITF с тежки тренировки в Благоевград/снимки/

         Въпреки сложната политическа обстановка в Северна Корея,  до момента никой не правил опит да анулира или отложи предстоящото Световно първенство по Таекуон-До ITF, което започва в Пхенян от 17 до 23 септември.

Марио Богданов се завърна от Сеул с добри новини за бъдещето на таекуон-до ITF

На завършилите преговори в Южна Корея по време на Световното първенство, представителите на Таекуон-До федерация WTF и Таекуон-До ITF, постигнаха редица споразумения за влизането на Таекуон-До ITF в олимпийското семейст

Треньор по таекуон-до ITF стана зам. областен управител на Перник

Новият областен управител на Перник Ирена Соколова шокира в първите минути след като влезе в длъжност с първото си назначение за заместник областен управител. Това е спортния шампион по таекуон -до ITF – Иво Иванов.