Шотландска медия предлага Десподов на Глазгоу Рейнджърс

Шотландското издание Footballfancast.com посъветва гранда Рейнджърс да привлече асът на Лудогорец Кирил Десподов. Наскоро клубът от Глазгоу смени своя мениджър Джовани ван Бронкхорст и назначи на неговото място Мик Бийл.

„Журналистът Дийн Джоунс твърди, че на новия треньор на гранда са били обещани средства, за да подсили отбора си по време на предстоящия януарски трансферен прозорец и това означава, че на Бийл ще бъде даден почти незабавен шанс да постави своя собствен отпечатък върху тима. Един от играчите, към когото трябва да се насочи, е българският национал Кирил Десподов, който бе желан от Рейнджърс по-рано през тази година", анализира Footballfancast.com.

„Той може да бъде фантастично допълнение към отбора, който се насочва към втората половина на кампанията. Десподов може да бъде собствената версия на легендарния Христо Стоичков, тъй като Десподов някога беше оприличен на него от легендата Георги Димитров-Джеки. Десподов показа, че може да предложи много качество в атака, въпреки че не се е доказал в голяма европейска лига, както неговият сънародник", добавя изданието.