Скандал: Спорт Вилаж прекрати участие  в "Петрич къп"

"Ръководството на Спорт Вилаж взе решение да напусне турнира "Петрич къп 2021". Причината е арогантното отношение на съорганизатора Веселин Мишев. Бившият рефер си позволи обидно отношение и към отбори,деца и дори към съдиите на мачовете от турнира. Не може ТОЙ да прекрати мач за няколко минути ,да влезе на терена и да заяви на рефера: "Аз съм те довел тук да изкараш 5 лева и ще свириш,както аз ти кажа".

Всичко това става на мача между Спорт вилаж и ФК Възраждане при резултат 2:0 за нас,при деца родени през 2009-та година. НЕДОПУСТИМО е треньорът на столичния отбор Йордан Димитров да призовава децата си "да убиват". Минути по-късно след каратистка интервенция ,едно от нашите деца да е със съмнения за пукнати ребра. А да не говорим ,че програмата за турнира да е написана с химикал на хвърчащ лист и да ни се даде така.

Вследствие на всички тези събития Спорт вилаж напуска турнира в Петрич и НИКОГА повече няма да участва в турнири организирани от Веселин Мишев.

ФК "Спорт Вилаж" Сандански запазва най-топли и приятелски отношения с ръководството на ОФК Беласица Петрич и винаги ще се отзове на покана, но организирана от тях или Община Петрич, не и от въпросният господин Мишев" - се казва в официалната позция на отбора,публикувана и в официалната му страница.