Рилецо с 16-та поредна победа в НБЛ

Трилър в Стара Загора остави Рилски спортист непобеден от началото на сезона в Националната баскетболна лига. Тимът постигна изключително трудна победа като гост на Берое с 95:92, след като пропиля 18 точки в хода на срещата и трябваше да трепери до последно за крайния успех в мач, продължил повече от два часа.
Дебют за домакините направи новото попълнение Келси Барлоу, докато съперникът им бе без Деян Карамфилов.Победата бе 16-а за Рилски спортист, който в следващия кръг гостува на Академик Пловдив. Берое пък вече е с баланс 7-9 и му предстои визита на ЦСКА.

За натрупани нарушения срещата не завършиха Александър Тодорович, Ти Кей Идоджи и Мартин Стефанов за домакините и Йордан Минчев за гостите.Чавдар Костов бе в основата на успеха за Рилски спортист с 24 точки, 8 борби и 6 асистенции. Брандън Рандълф отбеляза 18 точки с 8 борби, Димаджио Уигинс има 16 точки, също с 8 борби, а 12 точки реализира Йордан Минчев.За Берое Дариъс Хол бе над всички с 21 точки, Ти Кей Идоджи има 16, с 15 е Келси Барлоу.