Радуканов: Акълът не ми побира, как ни вкараха първия гол

Наставникът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов говори след загубата на "орлетата" с 0:2 от шампиона Лудогорец. Специалистът прие философски поражението и призна превъзходството на тима от Разград.

"Поздравявам Лудогорец, класен отбор с класни футболисти. Опитахме да се противопоставим, разликата в класите е огромна, няма какво да се лъжем. Доволен съм от моите футболисти - това, което могат, го дават цял полусезон. Нелеп гол, вкараха ни през стената, не ми го побира акълът. Иначе всичко вървеше идеално. Казах им на почивката, няма как да станем атакуващ отбор и да смачкаме Лудогорец. За съжаление днес не става дума за късмет, а за наша грешка. 

Настроението падна след 0:2. Имахме настроение, но когато губим е нормално да не изглеждаме щастливи. Имаше негативно тичане. Моите футболистите са си най-добрите, но засега класата им е далеч от тази на Лудогорец. Вместо да развием отбора, се получи така, че до последно ще се борим да не изпаднем. Да, дължат се доста суми на играчите, но и лятото се дължаха, ръководството направи всичко възможно да ги изчистят. Сега съм сигурен, че пак ще се опитат да ги изчистят, но се получава вакуум през това време. Хубаво ще бъде да се плати, разбира се - футболистите имат семейства, идват празници. Пожелавам си да съм здрав, моето семейство също", каза БГ Моуриньо след загубата.