Първа оставка: Шеф на Миньор Пк напусна...

"Двигателят“ на Миньор през последните 4 години Денислав Захариев подаде оставка като член на Управителния съвет на вековния клуб.Той бе и заместник-кмет в екипа на загубилата изборите преди дни Вяра Церовска. С интерес се очаква и реакцията на президента Ангел Христов.


„Здравейте, миньорци! От утре вече няма да съм част от ръководството на ФК Миньор (Перник), но сърцето ми винаги ще остане „жълто-черно“, каквото впрочем е било и преди да бъда част от управителния съвет на клуба!
Оставяме отбора с достатъчно осигурени средства, за да може да завърши полусезона без каквито и да е било финансови затруднения, както и с перфектно изграден колектив, който още този сезон може да извюва промоция в професионалния футбол! Надявам се новото ръководство на община Перник да успее да надгради постигнатото! Само Миньор!“, сподели Денислав Захариев.
С всеотдайността си Денислав бе в основата на стабилизирането на Миньор. Клубът бавно и полека възвърна позициите си на футболната карта на България. Отбеляза вековен юбилей по начинин, за който 99% от родните клубове могат да мечтаят…
Дени, благодарим! Завинаги един от нас!