подготовка

Мартин Кавдански започна с Марек(ВИДЕО)

Марек започна подготовка за пролетния полусезон на Втора лига. 24 футболисти се включиха в първата тренировка на ст. „Бончук“. Новите имена са тези на опитния нападател Георги Божилов и младия Анжело Кючуков.

Вихрен започна подготовка с 19 футболисти

Отборът на Вихрен Сандански започна подготовка за пролетния дял от първенството на Югозападната Трета лига. Наставникът Емил Велев изведе на първа тренировка на градския стадион в Сандански 19 футболисти.

Беласица започна подготовка с 3-ма нови

18 футболисти се появиха на първата тренировка от зимната подготовка на мъжкия отбор на Беласица Петрич. Новите са полевите играчи Аспарух Смилков и Атанас Карачоров и вратарят Борис Груев.

Братя Цоневи започват подготовка с Левски

Борислав и Радослав Цоневи ще посрещнат новата 2022 година в чужбина, но на 3 януари ще започнат подготовка с Левски, въпреки яростните медийни атаки към тях, които ги махат непрекъснато от клуба.

ФК Кюстендил вече е във ваканция

Есенният полусезон за третия в Югозападната Трета лига ФК Кюстендил приключи. Веднага след победата над лидера в групата Балкан в събота,наставникът Мартин Йорданов пусна футболистите във ваканция.

Беласица започна с водосвет и трима нови

Беласица стартира подготовката си за новия сезон на стадион "Цар Самуил".Саша Симонович изведе 25 футболисти на първото занимание, което по традиция започна с водосвет.