Пирин отпуска 850 билета за феновете на Левски за мача в събота

Във връзка с организацията на двубоя между Пирин и Левски на стадион „Христо Ботев“ в събота, 18 февруари, от 17.00 ч. ОФК Пирин (Благоевград) обявява следните условия:

Информация за привържениците на Левски:

– Клубът домакин отпуска общо 850 билета за привържениците на Левски, които ще се продават на касите на ст. „Георги Аспарухов“ от утре, 13 февруари, до изчерпване на бройката. Касата ще работи от 14.00 до 19.00 ч. Цена на билета – 15 лв.

– Привърженици на Левски ще бъдат настанявани само в сектора за гости на стадион “Христо Ботев”.

– Поради съображение за сигурност билети онлайн няма да се продават.

– Привържениците трябва да заемат своите места 20 минути преди началото на срещата (най-късно до 16.40 ч.) След това няма да имат достъп до стадиона.

Информация за привържениците на Пирин

– Във Фен магазина на Пирин в Благоевград ще се продават билети само и единствено за сектора с привърженици на отбора домакин. Продажбата ще стартира в сряда, 14 февруари, от 9:00 ч. и ще продължи до петък, 16 февруари, 18.30 ч. В деня на мача билети във Фен Магазина няма да бъдат продавани. Билети за сектора на гостуващия тим няма да се продават във Фен Магазина. Цената на билета – 15 лв.

– В деня на мача, билети за сектора с привърженици на Пирин ще се продават само на касата на стадион „Христо Ботев“ и до 14.00 ч. От съображения за сигурност след този час билети няма да бъдат продавани. На каса на стадион „Христо Ботев“ билети за гостуващият сектор няма да се продават. Цена на билета 15 лв.

– Няма да се продават билети за пенсионери.

– Ще се продават билети за деца от 9 до 14 годишна възраст, които ще бъдат достъпни само във Фен магазина на Пирин в Благоевград в обявените дни и часове. Цената на тези билети е 10 лв.

– Децата до 14 години ще влизат на стадиона задължително с пълнолетен придружител и попълнена декларация за футболната среща.