Очаквано: Божидар Васев се завърна в Миньор Пк

Полузащитникът Божидар Васев се върна в Миньор Перник и в понеделник ще направи първа тренировка под ръководството на Христо Господинов. Заниманието е с начало 12.00 часа и ще се проведе на стадион „Миньор“.

До топтрансфера се стигна в късния следобед днес, като след в разговор с Велизар Димитров играчът потвърди, че отново ще облече „жълто-черната“ фланелка.30-годишният Васев се завръща в Перник след година и половина във варненския Спартак, където премина именно от Миньор.

Любопитното е, че през последните дни халфът бе спряган за Марек. Той дори беше официално представен от дупничани, но след напускането на Цветан Видински, предпочел офертата на бившия си клуб.През зимната пауза „чуковете“ се разделиха с Михаил Иванов, Стефан Аличков и Георги Коричков, като успяха да привлекат Калоян Йосифов, Калоян Радков и Христо Иванов.Подготовката на перничани ще премине при домашни условия, като са договорени и 5 контроли с отборите на Банско, Витоша Бистрица, Спортист Своге, Ботев Ихтиман и дубъла на Славия.