Миньор Пк

41-годишен носи нова победа на Миньор Пк

Първенецът на Югозапад Миньор (Перник) спечели у дома с 1:0 срещу Витоша (Бистрица) Срещата бе от 34-ия кръг на Югозападната Трета лига. Диян Христов реализира единственото попадение.

Миньор дава шанс на юноши до края на сезона

Миньор Перник рано-рано си осигури завръщане в професионалния футбол. Затова и в двубоите до края на сезона в Югозападната Трета лига ще дадат възможност на треньорския щаб да даде шанс на доста юноши да се изявят.

Полицията премести Хебър-2 -Миньор Пк в Пазарджик

Дубълът на Хебър ще посрещне гостуващия Миньор(Перник) на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик, а не на едноименното спортно съоръжение в село Сарая, където младите хебърчета играят домакинските си срещи от шампионата

Божидар Васев спира с футбола?

Опитният полузащитник Божидар Васев обмисля да спре с футбола. Преди около месец той навърши 31 години. Серия от тежко контузии обаче е на път да сложи край на кариерата му.

Миньор Пк с нова победа - би и в Симитли

Миньор (Перник) продължава уверено с победите, след като постигна труден успех с 1:0 при визитата си на Септември (Симитли) в среща от междинния 23-и кръг на Югозападната Трета лига.

Миньор Пк би и Вихрен в Сандански

Отборът на Миньор (Перник) постигна много важен успех с 1:0 над Вихрен (Сандански) в дербито от 22-ия кръг на Югозападна Трета лига. Попадението за гостите реализира Калоян Симеонов в пета минута.