Марек приема Монтана в много важен мач и за двата отбора

Марек приема Монтана в мач, определян като една от последните възможности на дупнишкия тим да запази шансове за оставане във Втора лига. Двубоят е от 34-ия кръг на първенството и ще се играе в събота от 17.00 часа на стадион „Бончук“. При победа Марек би запазил надежда да оцелее в професионалния футбол, след като към момента се намира на последното място в класирането.

Проблемите около състава на Марек са свързани с тежката контузия на Димитър Владимиров, който със сигурност няма да играе. С травма от последния мач е и защитникът Антонио Арсов.

Срещата е от ключово значение и за отбора на Монтана, който се бори за влизане в Първа лига. Футболистите на треньора Антони Здравков-Сухия се намират в добра форма, като записаха 4 победи в последните си 5 мача и са в поредица от 12 срещи без загуба.

От БФС оцениха важността на сблъсъка и назначиха елитния рефер Владимир Вълков да ръководи срещата в Дупница. Помощници на Вълков ще са Йордан Петров и Николай Чакъров.

Въпреки лошата позиция в класирането, всички в Дупница се надяват да се отвори възможност и Марек да остане в професионалния футбол.