Манолев потвърди: Предстоят преговори с инвеститори

Президентът на Пирин Станислав Манолев, сподели пред „Мач Телеграф", че предстоят важни разговори за бъдещето. Той коментира и представянето на отбора и победата над Хебър с 2:1 у дома.

„Настроението след победата над Хебър в отбора е добро. Това е нормално, защото тези три точки бяха много важни за нас и за оцеляването на Пирин в Първа лига. Доволен съм, играем добре и побеждаваме. Надявам се съвсем скоро да вземем още един мач и да затвърдим статута си в елита на България. Лицензът бе много добра
новина. Всичко върви в положителна посока и се надяваме в близко време да намерим и спонсор, който да го е грижа за отбора. Знаете, че Общината трудно може да издържа клуба. Кметът се бори със зъби и нокти да дава заплати и премии. Засега се справя, но в бъдеще ще бъде трудно и трябва да се намери подкрепа. Не мога да кажа колко е забавянето на заплатите на играчите. Миналата седмица, доколкото знам, са получили заплати и премии, но не съм наясно точно колко. Всички се стараят нещата да се случат", започна коментира той.

„Играчите и треньорите се борят със зъби и нокти. Те показват пирински дух! Затова трябва да ги аплодираме. Предстоят разговори с инвеститори, но на този етап няма нищо на масата и няма какво да се коментира. Сега излизаме срещу Септември в София и срещата ще бъде много трудна. Те са опрени до стената. Красимир Балъков е много добър и опитен треньор. Ще бъде наистина много трудно, но излизаме за победа и дано да я постигнем", завърши Манолев.