Кубрат Пулев награди най-добрите спортисти на ЦСКА

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев, който е възпитаник на ЦСКА, беше специален гост на церемонията по награждаването на най-добрите спортисти за 2017 година на Обединени спортни клубове ЦСКА. 

Той връчи наградите за номер 1 при мъжете и жените съответно на джудиста Ивайло Иванов и състезателката по спортна гимнастика Грета Банишка. 
Иванов спечели приза за втора поредна година.

На церемонията в Централния военен клуб присъстваха настоящи състезатели и легенди от всички спортове на ЦСКА.а отбор на годината беше обявен футболен клуб ЦСКА, а негов подгласник стана волейболният клуб.

Юношите до 19 години (набор 1998 и 1999) на футболния ЦСКА, водени от Ивайло Станев, спечелиха приза за най-успешен отбор от Академията на клуба, след като през изминалия сезон станаха шампиони на България. Те получиха специалната статуетка от спортния директор на тима и червена легенда Пламен Марков. Треньор номер 1 на XX век Димитър Пенев награди полузащитника Николай Янков за най-добър млад футболист на годината, а Валентин Антов, който в момента е на лагер с мъжкия отбор в Испания, за пореден път спечели приза за най-перспективен млад футболист.

Наградата за най-добър треньор взе Мария Янчева от клуба по джудо и самбо. Нейните възпитаници Йоана Манова и Любослав Григоров бяха отличени за най-перспективни млади състезатели, след като Манова завоюва сребърен медал от световно първенство, а Григоров взе бронзови медали от европейско и световно първенство. Румен Караджов, който е балкански шампион по джудо, беше обявен за млад талант на ЦСКА.

Приз за европейски принос на ЦСКА за 2017 година получиха боксьорът Коста Симеонов, който грабна бронзов медал от Европейското първенство и състезателят по класическа борба Иван Стоилов.