Изненада! Тодор Киселичков поема Добруджа!

Старши треньорът на Добруджа Радомир Тодоров е освободен от поста, съобщиха от клуба. Неговото място заема Тодор Киселичков.

Тодор Киселичков е роден на 4 септември 1975 година в Бургас. Кариерата му в мъжкия футбол стартира в Нефтохимик, където дебютира на 19 години. За “зелените” играе в периода 1994 – 2004 година и записва над 200 мача, в които реализира 38 гола.

Следват няколко сезона в два други морски тима – Несебър и Черноморец 919, където има около 50 мача. Последните си сезони като футболист прави в първородния си тим Нефтохимик.

Първите си стъпки в треньорската кариера прави в школата на Черноморец (Бургас), където работи от 2009 до 2012 година. През 2012 година е помощник-треньор в Нефтохимик, а през следващия сезон преминава в Лудогорец, където е в щаба на Ивайло Петев и става шампион на България.

В началото на 2014 година е помощник-треньор на Мастер (Бургас), като това е последният му сезон на този пост. През лятото на 2014 година става старши-треньор на Черноморец (Бургас), а в следващите сезони е начело още на тимовете на Пирин (ГД), Локомотив (ГО), Септември (Симитли), Ботев, ЦСКА 1948 и Спартак Варна.

Тодор Киселичков поема Добруджа от вторник, 27 февруари.

Ръководството на ФК Добруджа благодари на досегашния старши треньор Радомир Тодоров за положените усилия, професионализъм и всеотдайност в работата и му пожелава много успехи във футболните битки занапред.