Ветрен спря лидера Локомотив Дамяница

Ветрен Полена наравно 2:2 с лидера Локомотив Дамяница в среща от 6-ия кръг на А ОГ Благоевград -Зона Струма. Гостите дойсоха за този мач с пълен актив от точки и 5 победи в 5 мача.

Срещата започна с домакински натиск и в 15-та минута като Иван Найденов след добър рейд беше съборен пред наказателното поле на гостите. Зад топката застана кметът на Полена Веселин Топузов и с перфектно изпълнение изведе Ветрен напред в резултата.Последва натиск на гостите и в 25-та минута изравниха резултата.До края на първата част вратарят на Полена - Емил Сердаров се отличи с добри спасявания.

Така се стигна до 80-та минута, когато след много спорно отсъдена дузпа в полза на гостите те излязоха напред в резултата.

Но това бе за кратко,тъй като домакините се втурнаха в атака и след центриране и отклонена топка с глава от Димитър Милчов топката срещна ръката на футболист от гостите и главният съдия отсъди нова дузпа. Зад бялата точка застана Ивайло Лазаров, който хладнокръвно реализира за 2-2 и оформи крайния резултат.