Резерви носят победа на Септември Симитли в Доброславци

Важна победа записа  отборът на Септември (Симитли). В среща от 17-ия кръг на Югозападната Трета лига - група 2 тимът от Симитли  победи като гост Надежда (Доброславци с 2:1).

Голмайсторите за победителите бяха влезлите като резерви  Милен Войнов и Владислав Златинов. Това бе пета победа от началото на първенството за Септември,който има актив от 21 точки и води люта борба за петото място. Толкова имат и преследвачите му Рилски спортист и Оборище. Надежда е на последното място в групата ,без победа от началото на първенството.

"Изцяло доминиране на Септември по време на мача през цялото игрово време. Тази седмица коментирахме как не трябва да допускаме грешка в защитата, но днес това стана. Груба игрална грешка и Надежда (Доброславци) отбелязаха гол, което беше много нелогично и неочаквано на фона на показаното от нашия отбор. Но въпреки това най-хубавото беше, че нашия отбор реагира много бързо и след минути изравнихме резултата и се върнахме в мача. След което беше въпрос на време да отбележим втори гол и да решим мача. Благодаря на момчетата за старанието, представиха се много добре в мача с противника, както знаем, те са на последно място във временното класирането, но това само заблуждава, мачът не беше от най-леките"- коментира настваникът на Септември Стефан Гошев.