Прокапала зала провали коледния турнир на БФС в София

Прокапала зала провали коледна инициатива  на БФС.... Иначе добрата им идея да проведе детски коледен футболен турнир и да замаже очите на обществеността за провалите си, вчера претърпя пълен крах. Малките таланти от школите в София, родени през 2014-та година започнаха в петък участие в състезанието. След оспорвани мачове вчера на Националната футболна база в Бояна трябваше да се играят полуфиналите.

Те, обаче така и не се проведоха, защото се оказа, че залата е прокапала и теренът е като малко езеро...Това е наложило отмяната на днешните мачове и децата са си тръгнали със сълзи на очи от базата в Бояна.

Ситуацията става още по-драматична, след като залата е построена само преди 5 години и не би трябвало да има проблеми. Едва ли Борислав Михайлов е доволен, защото вече стана ясно, че Прокуратурата разследва строежа на Базата и изисква всички документи за това. Очевидно БФС тепърва ще има проблеми с правосъдието, още повече, че е материално отговорно лице за НСБ. Отделно от това остават дискусиите около Конгреса на 12-ти октомври и отказа за вписване на решенията в ТР.