Пирин Разлог отново спря Балкан Ботевград

В среща от 34 кръг на Югозападната трета лига Балкан не можа да преодолее гостуващия тим на Пирин Разлог. Срещата завърши 1:1, като гостите изравниха в последната минута на дадените от съдията 3 минути добавено време. Точен за отбора на Христо Джоджов бе Тодор Паланков. През октомври 2020 година Балкан допусна последната засега загуба в Ботевград. Нанесе му  я  точно Пирин (Разлог) с 2:4. 

Балкан можеше да поведе още в 12-та минута, но Калоян Бонев не можа да вкара отсъдената за събаряне на Павел Петков дузпа, топката срещна страничната греда. Голът за домакините падна в 43-та минута, когато юношата на Балкан Йордан Дамянов засече точно с глава центриране на Павел Петков.

Балканци можеха да си осигурят аванас от два гола. В 59-та минута обаче Йордан Апостолов направи пропуск, като не можа да отбележи сам срещу вратаря от границата на малкото наказателно поле, изритвайки топката високо над гредата. Гостите преследваха гола през цялото второ полувреме и късметът им се усмихна в самия му край.

Снимка: BOTEVGRAD.COM