Пирин не можа да се противопостави на Славия...

Славия и Пирин Благоевград завършиха при резултат 2:0 в мач от 19-ия кръг в родната efbet Лига.Във втората минута Тони Тасев открадна добре една топка и опита нещо между удар и центриране и опитът му едва не навести мрежата на Георгиев.В 19-ата минута Славия поведе. Удар на Галин Иванов по диагонал се отби в лявата греда на Янко Георгиев, но на точното място бе Тони Тасев, който от няколко метра добута топката във вратата на благоевградчани.

Седем минути по-късно Ахмед Ахмедов направи преднината на Славия още по-комфортна, възползвайки се от лошо изчистване с глава на Янко Георгиев извън пеналта. Бившият таран на ЦСКА овладя и с красив прехвърлящ удар матира опитния страж.На почивката на двубоя Христо Янев реагира с две смени - Чебраилс Макрецкис и Иван Тасев влязоха на местата на Димитър Тонев и Дмитро Семенив. Няколко минути след началото на втората част Кондраков можеше да върне едно попадение за Пирин, но топката се отклони неприятно преди да стигне до него и го заблуди.

През втората част темпото на игра се уби доста. Славия имаше един шанс да сътвори нещо опасно на контраатака, но Дюлгеров осуети опасността в наказателното си поле.
Най-добрата възможност за Пирин дойде шест минути преди края. Кондраков комбинира с Андре Йорданов, който намери Дюлгеров в наказателното поле. Шутът от движение на бившия играч на ЦСКА обаче бе блокиран.

Снимка: Startphoto.bg