Кирил Десподов и Ради Кирилов наградиха призьорите на турнира в Симитли(СНИМКИ)

Септември (Симитли) е шампион в коледния детски турнир „Симитли 2022“. Малките шампиони се изправиха на финала срещу отбора на „Спорт Вилаж“ – Сандански. В редовното време на финалният мач резултатът бе 0:0. Наложи се дузпи за да се отличи шампиона в турнира и футболистите на Септември (Симитли) успяха да вкарат 4 попадения на отбора на „Спорт Вилаж“ и да спечелят с 4:2.

Специални гости на награждаването бяха Кирил Десподов и Радослав Кирилов, които допринесоха за голяма емоция на всички деца.В отборните награди Кирил Десподов, лично връчи голямата наградата на финалистите в турнира Септември (Симитли).despodov detsa.jpg simitli

Звездата на община Симитли, Радослав Кирилов награди отборът на „Спорт Вилаж“ – Сандански, които взеха второто място в спортното състезание. radi kirilov dete

Третото място бе за отборът на „Беласица“ – Петрич, които получиха своята награда от Старши треньорът на Септември (Симитли) Стефан Гошев.

Радослав Бачев, дългогодишен футболист от Симитли, награди отборът на „Вихрен“ – Сандански, които грабнаха четвъртото място в турнира.

В индивидуалните награди се отличиха няколко от състезателите, които показа отлични футболни умения.

Кирил Десподов, поздрави и връчи награда на гол майстора в тазгодишния турнир. Тя бе отличена за Андрей Киневирски от Гоце Делчев.

Старши треньорът на Септември (Симитли) – Стефан Гошев, връчи наградата за най-добър защитник на Георги Драмов от „Спорт Вилаж“ – Сандански.

Родослав Кирилов награди местното момче от Симитли – Велислав Йорданов за най-полезен играч в турнира.

Организаторът от Септември (Симитли) – Пламен Скендерски награди Габриел Йовчев за най-добрия вратар в турнира.

За всички деца от наградените отбори, получиха медали от кметът на община Симитли Апостол Апостолов. Той лично поздрави малките финалисти и им пожела „Да бъдат здрави и да показват все повече спортни умения“.

Припомняме, че търнирът се провежда за шеста поредна година в Симитли. Всяка изминала година интересът за състезанието е все по-голям от футболните формации.Отново се включиха участници от цялата област, но и не само. Сили в тази годишното издание премериха децата, родени през 2013 година.

Коледният детски турнир по футбол се провежда под патронажа на община Симитли и на кметът Апостол Апостолов, който е бивш футболист и футболен съдия.

Желанието на кметът на общината, както и на организаторите от футболен клуб „Септември“ Симитли вече е осъществена и можем да твърдим, че турнирът всяка година набира все повече желаещи за участие и се превръща в международна надпревара!