Георги Спасов към политиците: Долу ръцете от Пирин,много от вас ми дължат и пари!

Eдин от новите акционери в Пирин Благоевград, атакува политиците с пост в профила си в една от социалните мрежи. Посланието му е много силно и откровено,публикуваме го без редакторска намеса.

Conscia mens recti famae mendacia ridet

Бях решил да не отговарям на малоумщината, която се изсипва по наш адрес след изпадането от Ефбет Лига, но всяка простотия трябва да има някакви граници. 

Не се сърдя на феновете, които наистина ги боли за отбора, тях ги разбирам. Мога само да им кажа - направихме всичко възможно и зависещо от нас отборът да остане. Заплатите на играчите се плащаха абсолютно навреме, за първи път от доста време насам заработените премии се даваха на следващия ден след спечелване на точките, за решителните мачове се обявиха двойни възнаграждения за целия отбор - без значение титуляри или резерви. Е, не успяхме. Въпреки това и през ум не ми мина да се отказвам. Вечерта след мача с Локо София бях на стадиона до 3:30 сутринта, за да правим план как най-бързо да се върнем където ни е мястото. И това нещо ще стане, аз колата в калта няма да си оставя. 

До всички, които се опитват да трупат политически дивиденти на гърба на Пирин - внимавайте, познавам ви! Прекалено добре ви познавам, повечето ми дължите и пари! Оставете отбора на мира, оставете хората, които работят в него на мира, защото ви обещавам, че ще ви разгоня фамилията!