Децата на Хеброс спечелиха Коледния турнир на Бабангида(СНИМКИ)

Отборът на Хеброс Харманли спечели Детския коледен турнир "Haskovo cup".Футболната надпревара се проведе в зала „Спартак“ със съдействието на Община Хасково. Основен двигател на турнира е футболната легенда Емил Ангелов. Осем детски отбора се включиха в двубоите за "Haskovo cup", а според организаторите, целта е да се даде възможност на бъдещите футболни звезди от региона да премерят сили.

За първото място в "Haskovo cup" спореха ФБ „Хасково 1924“, ФК „Бригада“ Димитровград, ФК „Хасково 1922“, ФК „Димитровград“, ФК „Свиленград“, ФК „Раковски“ Ивайловград, ФК „Арда“ Кърджали и ФК „Хеброс“ Харманли.
На финала един срещу друг се изправиха футболистите на „Бригада“ и „Хеброс“. С резултат 3:1 малките звезди на харманлийския клуб спечелиха купата на Детския коледен турнир Haskovo cup.

Лично кметът на Хасково Станислав Дечев и заместникът му Танер Емин наградиха победителите. Организаторът на турнира Емил Ангелов – Бабангида благодари на Община Хасково за безрезервната подкрепа на футбола и за спорта в Хасково и изненада Станислав Дечев и Танер Емин със специални подаръци-тениски на отбора-домакин.babangida kmet
"Haskovo cup" се провежда за втора година, а желанието на треньорите, футболните деятели и най-вече на децата е той да стане традиционен.