Фенове на ЦСКА-София и Валери Божинов застанаха зад Николай Бодуров

Фенове на ЦСКА-София подкрепиха капитана Николай Бодуров, който е бил изваден от групата за мача със Зоря по преценка на треньора Люпко Петрович. Ето какво пишат привържениците в една от "червените" групи във "Фейсбук":

"След мача между ЦСКА и Зоря Люпко Петрович заяви, че капитанът Бодуров е бил изваден от състава, защото 'създава проблеми'. Преди време беше Боби Галчев, сега Бодура...Всички искаме да виждаме ЦСКА да играе футбол и с характер и да мачка наред. Е това няма как да стане, докато гоним всички футболисти с характер и в отбора остават само 'послушковците'.

Твърдо зад нашия капитан!"

Нападателят Валери Божинов  също направи доста емоционално и силно изказване пред Gong.bg по повод отстраняването на Николай Бодуров от групата на ЦСКА за мача със Зоря. Припомняне, че снощи Люпко Петрович заяви, че Бодуров създава напрежение в отбора. Божинов смята, че следващите десет години няма да се роди защитник като Бодуров, затова е нужен на ЦСКА и на националния отбор на България. Божинов призова собственикът Гриша Ганчев и главният мениджър Стойчо Стоилов да върнат Бодуров в отбора, тъй като е истински мъжкар и клуба има нужда от такива футболисти.

„Аз съм левскар и обичам Левски. Изправял съм се много пъти срещу Бодуров и дори сме се разправяли на терена. След мача всичко сме забравяли, сядали сме на маса и си оставаме приятели“, започна Божинов.

„Много добре познавам Бодуров, той е истински мъжкар. Не говори зад гърба на хората, а каквото има го казва в очите. Българският футбол има нужда от футболисти като него. Той е уникален футболист и следващите 10 години надали ще се роди защитник като него. Обадих се на Бодуров и му казах да не очаква в България да получи признание. Гриша Ганчев  и Стойчо Стоилов са интелигентни хора и отдавна са във футбола. Надявам се, че ще седнат, ще поговорят с треньора и Бодуров ще остане в ЦСКА“, заяви Валери Божинов.