Докса Драма иска бранител от Гоце Делчев

Титулярният капитан на втородивизионния Оборище (Панагюрище) Любомир Гуцев по всяка вероятност ще напусне отбора след края на сезона, тъй като има две по-добри оферти, научи БТА. Интерес към бранителя, който наскоро стана баща, има от закъсалия в Първа лига Дунав (Русе), както и от втородивизионния гръцки Докса (Драма).

В Дунав (Русе) ще има сериозно обновяване на отбора, като някои от играчите ще си тръгнат заради изтичащи договори, а други заради преценка на ръководството. Отделно от това, русенци са с третата най-слаба защита в Първа лига и за Малин Орачев е изключително важно да вземе играчи с опит и лидерски качества, които в същото време и пасват на бюджетната концепция на клуба.

Гръцкият Докса (Драма) през миналия сезон се изкачи от Трета във Втора дивизия, но амбициите на президента Янис Бирос за директно изкачване към елита бяха охладени след поредицата слаби резултати. След 3-о място по Нова година, в момента тимът се срина на 6-о място, а и доста изостана с точките. Там също предстоят промени, а спортният директор на клуба вече е направил предварителен контакт с играча. От друга страна ситуацията в Оборище не е никак добра и след поредица от грешки, отборът е в зоната на изпадащите.