Десподов репортер, Манолев с коледно обръщение към феновете на ЦСКА София/ВИДЕО/

Официалният сайт на ЦСКА София публикува видео с коледните пожелания на играчите на отбора. Футболистите на "червените" отправиха пожеланията си на няколко езика – български, португалски, френски, литовски и испански. Към тях трябва да се добави и немски, тъй като кондиционният треньор Томас Нойберт поздрави всички на родния си език.

Своите послания към привържениците на "червените" на български отправиха родените в Благоевград Георги Китанов и националът Станислав Манолев, както  и треньорът Стамен Блелчев. Те застанаха застанаха пред микрофона на репортера от Кресна Кирил Десподов. 

"Феновете да са живи и здрави. Новата година да бъде по-успешна за всички и ЦСКА да стане шампион!", пожела Китанов. "Приятни празници на всички. Както се знае, Коледата е червена, а и ние сме червени, така че всички сме от един отбор. Цяла България е от един отбор по тези празници. Надявам се да станем шампиони”, заяви Станислав Манолев.

"Пожелавам на феновете весело посрещане на празниците и много положителни емоции догодина!", добави старши треньорът Стамен Белчев.

Видео