Чавдар отряза Балкан отложения мач да се играе на празника на Ботевград

Срещата от 17-ия кръг на Югозападната Трета лига между Балкан и Чавдар Етрополе трябваше да се играе в събота, 26 ноември. Но бе отложена, тъй като в неделя Чавдар има мач за Купата на България във Варна със Спартак.

От Балкан поискаха мачът да бъде отложен за сряда, 29-ти ноември. Това обаче не бе уважено, от БФС съобщиха, че тази дата не била изгодна за Чавдар Етрополе. И определиха датата 1 декември, четвъртък, с начален  час - 14.00.

От ФК Балкан 1929 предложиха срещата да бъде играна от 17.00 ч. на електрическо осветление, като се обосноваха, че този ден - 1 декември, четвъртък е празникът на Ботевград. За желанието на Балкан бе уведомен клуба от Етрополе. Но оттам отказали и това предложение.

Така отложената среща между Балкан и Чавдар ще се играе на 1 декември от 14.00 часа на терена с изкуствено покритие на Герена. От клуба апелират своите привърженици,най-вече онези, които не са на работа, да дойдат на стадиона и да подкрепят тима в този много важен мач между втория и третия във временното класиране.