Чакат Бербатов на „Армията“ в събота!

Бившият капитан на националния отбор Димитър Бербатов е чакан от червените фенове на “Българска армия” тази събота, пише „Меридиан Мач“. Тогава ЦСКА-София приема Берое в последния двубой от редовния сезон в Първа лига. Славният нападател е част от беройци и обикновено гледа мачовете на тима. Бербатов се появи дори на двубоя със Септември в София.

Не се знае обаче дали този път Бербатов няма да избере да гледа мача по телевизията, тъй като не се знае как ще бъде посрещнат от феновете. Причината е, че две седмици преди подновяването на сезона от ЦСКА-София му предложиха да се завърне на мястото на продадения в Китай Мауридес, но така и не получиха отговор. За предложението призна главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов. Агентът на Бербатов Емил Данчев заяви, че дори и мълчанието е вид отговор.

За последно Бербатов беше близо до ЦСКА-София при празненствата около 70-годишнината на армейското дружество, когато слезе от хеликоптер на терена на националния стадион в компанията на Димитър Пенев и Христо Стоичков.