Бившият шеф на ДЮШ на Пирин смени Ботев Вр с Ботев Пд

Доскорошният помощник-треньор на Ботев Враца Радостин Александров влиза в щаба на Азрудин Валентич в Ботев Пловдив и ще изпълнява същата длъжност. От днес Александров е в базата на Ботев (Пловдив) в Коматево.В рамките на една календарна година Алекандров е работил вече в 3 отбора - бе шеф на ДЮШ на Пирин Благоевград,мина през Ботев Враца, а сега вече е и в Ботев Пловдив.
В Ботев (Пловдив) са търсили още един асистент на босненския специалист, направили са проучване на кандидатурите и след събеседване са се спрели на Александров. Младият спец наскоро се върна от поредния си стаж- в унгарската сензация Кишварда, където прекара известно време в мъжкия отбор при португалеца Жоао Жанейро, а след това в Академията на този млад и амбициозен клуб.

Реално Радостин Александров е един от младите български треньори, който не спира да се обучава и да работи върху развитието си. Изкарал е няколко пъти стажове в Англия, има изключително близки контакти с хората от Академиите на Лестър и Нотингам Форест.

В момента Ботев (Пловдив) е на 3-о място в Първа лига с 25 точки, на 1 от ЦСКА, който има и три мача повече.