Банско изпразни лазарета за мача с дубъла на ЦСКА-София

Отборът на Банско тренира почти в пълен състав преди важното домакинство на втория отбор на ЦСКА (София) през уикенда. Срещата на стадион „Свети Петър“ е в събота (25 май) от 18:00 часа, като гостите пристигат като втори във временното класиране.

Добрата новина за треньорския тандем на банскалии Борислав Хазуров и Иван Топузов е, че в тренировките се включиха Иван Георгиев и Асен Либяховски, които пропуснаха гостуването на втория отбор на Славия в миналия кръг. Очаква се и двамата да бъдат на разположение на треньорите.

Срещата пропускат единствено Виктор Ергин и Денис Ангелов, докато опитният Тодор Паланков се оплака от вирусно заболяване. Неговото наказание от два мача за натрупани картони изтече, но до последно ще се преценява дали има сили да помогне във важното домакинство.

„Въпреки загубата от втория отбор на Славия, това беше може би един от най-добрите ни мачове през пролетта. Създадохме изключително много голови положения, но срещата се разви лошо за нас. Но добрата игра наистина е факт и ще се опитаме да я задържим и срещу втория отбор на ЦСКА“, коментираха от лагера на Банско.

След този двубой за Банско остават още два мача – гостуване на Витоша (Бистрица) и домакинство на ОФК Костинброд.