Александър Везенков

Везенков и Сакраменто с разгромна победа в NBA (ВИДЕО)

Сакраменто Кингс разби Бруклин Нетс като гост със 107:77 в мач от редовния сезон на НБА. За „кралете“ към края на срещата се появи българинът Александър Везенков, който се отчете с едва три минути на паркета.

Везенков и Сакраменто с важна победа в NBA(ВИДЕО)

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков и отборът му Сакраменто Кингс постигнаха втора поредна победа в Националната баскетболна асоциация, след като се наложиха със 109:95 срещу един от преките си конкур

Най-после! Везенков се завърна в игра, а Сакраменто към победите(ВИДЕО)

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков най-сетне се завърна в игра и помогна на отбора си Сакраменто Кингс да постигне важен успех в битката за класиране в плейофите на НБА, надделявайки над Юта Джаз със

Добра новина за Александър Везенков

Александър Везенков е все по-близо до завръщането си в игра. Българинът се е включил пълноценно в последната тренировка на Сакраменто Кингс, съобщиха медиите зад Океана.

Кошмарна новина за Везенков в NBA

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков няма да бъде на разположение на Сакраменто Кингс за “няколко седмици”. Това твърди журналистът Крис Бидерман, който следи изкъсо “кралете”.