300 фена от България ще подкрепят Милан в Разград

Около 300 привърженици на Милан от България ще подкрепят “росонерите” в Разград за двубоя с Лудогорец от 1/16-финалите в Лига Европа. Това разкриха от родния фен клуб на италианския гранд. Интересът е голям, а запитванията - стотици. За целта е организиран транспорт, който ще тръгне в деня на мача (15 февруари) от София. Очаква се на “Лудогорец Арена” тимът на Дженаро Гатузо да бъде подкрепян и от фенове от други наши градове, както и от Румъния и Македония. Така бе и през есента, когато отборът игра с Университатя Крайова в предварителните кръгове на турнира. 

Привържениците на Милан от Италия ще имат възможността да пътуват с отбора. Това ще стане на 14 февруари. “Свети Валентин в “червено-черно” - се казва в съобщение на клуба. - Отпътуването в този ден дава възможност за невероятен празник. Не пропускайте шанса да бъдете заедно с играчите на път за “България”.

Всички фенове на гостите ще бъдат настанявани в Сектор “А”, тъй като трибуната за гости е в ремонт. Не е изключено обаче да има такива и на трибуна “Моци”.